Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κοζάνη - Βέροια Ελλάδα

 Κάντε Κράτηση
Παραλαβή
  
Παράδοση
  
Χώρα Κατοικίας
Νόμισμα
Site Secured with COMODO SSL
 Ειδικές Προσφορές - Κοζάνη - Βέροια, Ελλάδα

Κοζάνη Κέντρο

Audi A6 TFSI από €66 / ημέρα → USD 75
εβδομαδιαία ενοικίαση

Νάουσα Κέντρο

Nissan Evalia από €46 / ημέρα → USD 52
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κοζάνη Σταθμός Λεωφορείων

Opel Corsa Automatic από €22 / ημέρα → USD 25
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κοζάνη Κρατικό Αεροδρόμιο KZI

Nissan Micra Automatic από €27 / ημέρα → USD 31
εβδομαδιαία ενοικίαση

Βέροια Σταθμός Λεωφορείων

Peugeot 207 Cabrio από €46 / ημέρα → USD 52
εβδομαδιαία ενοικίαση

Νάουσα Κέντρο

Citroen Jumpy από €54 / ημέρα → USD 61
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κοζάνη Κέντρο

Volkswagen Polo από €21 / ημέρα → USD 24
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κοζάνη Σταθμός Λεωφορείων

Opel Vivaro Diesel από €75 / ημέρα → USD 85
εβδομαδιαία ενοικίαση

Βέροια Σταθμός Λεωφορείων

Mercedes S320 Automatic από €250 / ημέρα → USD 283
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κοζάνη Κρατικό Αεροδρόμιο KZI

Volkswagen Golf από €23 / ημέρα → USD 26
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κοζάνη Κέντρο

Toyota Yaris Automatic από €22 / ημέρα → USD 25
εβδομαδιαία ενοικίαση

Νάουσα Κέντρο

Ford Fiesta από €19 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Κοζάνη Κρατικό Αεροδρόμιο KZI

Hyundai Getz από €19 / ημέρα → USD 21
εβδομαδιαία ενοικίαση

Βέροια Σταθμός Λεωφορείων

Volkswagen Caddy Maxi STW από €26 / ημέρα → USD 29
εβδομαδιαία ενοικίαση

Imperial Car Rental - Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Κοζάνη - Βέροια, Ελλάδα

Η Κοζάνη και η Βέροια είναι πόλεις της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα, με την οροσειρά του Βερμίου ανάμεσά τους. Η αεροπορική πρόσβαση στις δύο πόλεις γίνεται από τον Κρατικό Αερολιμένα Κοζάνης «Φίλιππος» αλλά και από τον Διεθνή Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» για την Βέροια. Υπάρχει σιδηροδρομική σύνδεση με άλλες πόλεις της Ελλάδας, από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κοζάνης και τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Βεροίας, ενώ την οδική μετάβαση στις πόλεις εξυπηρετούν ο Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Κ.Τ.Ε.Λ. Κοζάνης και ο Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων Κ.Τ.Ε.Λ. Ημαθίας, αντίστοιχα. Για τις μετακινήσεις σας στην Κοζάνη, τη Βέροια και τις γύρω περιοχές, η καλύτερη επιλογή είναι ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Imperial Car Rental.

Η ιστορία των δύο πόλεων έχει κοινά στοιχεία, με αρχαιολογικά ευρήματα από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι τη Βυζαντινή περίοδο. Ευρήματα στην Κοζάνη μαρτυρούν την ύπαρξη στην περιοχή μιας από τις αρχαιότερες πόλεις της Ελίμειας, με την ακρόπολή της στον λόφο Αγίου Ελευθερίου και ίχνη οικισμού του 12ου και 13ου αιώνα, με την ονομασία Καλύβια, στον λόφο Σιότοπο. Στη Βέροια, ευρήματα και ιστορικές αναφορές πιστοποιούν ότι πρόκειται για μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ελλάδας με την ίδια ονομασία ήδη πριν από τους χρόνους της κλασικής αρχαιότητας, υπήρξε πρωτεύουσα της Μακεδονίας μαζί με την Έδεσσα και την Πέλλα, ενώ κατά τις ελληνιστικές και ρωμαϊκές εποχές ήκμασε όσο ποτέ πριν.

Κατά τους πρώτους Βυζαντινούς χρόνους και οι δύο πόλεις υποφέρουν από επιδρομές σλαβικών φύλων, η Βέροια όμως ακμάζει κατά τους μέσους Βυζαντινούς χρόνους, καταλαμβάνεται από τους Βουλγάρους, ελευθερώνεται, περιέρχεται στην κατοχή των Τούρκων, ελευθερώνεται το 1912, όπως και η Κοζάνη, από τον τουρκικό ζυγό, ζουν τη σκληρή γερμανική κατοχή 1940-1944 και μετά την απελευθέρωση αναπτύσσονται ραγδαία, λόγω του ιδιαίτερου πλούτου των περιοχών. Με την άνεση μετακινήσεων που προσφέρουν οι ενοικιάσεις οχημάτων Imperial Car Rental, εξερευνήστε τις ζωντανές, πανέμορφες πόλεις της Μακεδονίας και γνωρίστε τα μυστικά τους.

Με αφετηρία το κέντρο της Κοζάνης, επισκεφθείτε το Ιστορικό-Λαογραφικό & Φυσικής Ιστορίας Μουσείο στο παραδοσιακής μακεδονικής αρχιτεκτονικής κτήριο, το Αρχαιολογικό Μουσείο στεγασμένο σε αρχοντικό, τη Δημοτική Χαρτοθήκη στο αρχοντικό Λασσάνη, το Πάρκο Κουρί, το Πάρκο Αγίου Δημητρίου, τον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου (17ος αι.) με σημαντικές τοιχογραφίες, ξυλόγλυπτο τέμπλο και το καμπαναριό-σύμβολο της πόλης. Η αρχοντική Σιάτιστα και τα Μαστοροχώρια, το ορεινό χωριό-κόσμημα Βλάστη, η όμορφη βιομηχανική Πτολεμαΐδα κοντά στο Νυμφαίο, στη λίμνη Βεγορίτιδα και τη μαγική Φλώρινα, η Λίμνη Πολυφύτου με τα χωριά Νεράϊδα, Σέρβια και Βελβεντός με το φαράγγι και τον καταρράκτη, το καταφύγιο στα Πιέρια Όρη και τα γραφικά καταπράσινα χωριά της περιοχής, αξίζουν να τα επισκεφθείτε.

Χάρη στην ενοικίαση αυτοκινήτου Imperial Car Rental, συνεχίστε μέχρι τη Βεργίνα ή Αρχαίες Αιγές με το Αρχαίο Θέατρο, το Ιερό της Εύκλειας, τα Ανάκτορα και το Μουσείο Βασιλικών Τάφων με συγκλονιστικά εκθέματα. Η ατμοσφαιρική Βέροια θα σας καταγοητέψει με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της, τις γραφικές συνοικίες Κυριώτισσα και Μπαρμπούτα, τις πολυάριθμες βυζαντινές εκκλησίες, τα μουσεία, τον αρχαιολογικό χώρο Αγίου Παταπίου κέντρο της αρχαίας πόλης, το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, την Πλατεία Ωρολογίου, το Πάρκο Αγίων Αναργύρων και το Πάρκο Εληάς στο κέντρο της Βέροιας, το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια και το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου. Αν βρεθείτε εκεί τον Ιούλιο, μην χάσετε το Φεστιβάλ Αλιάκμονα στις όχθες του ποταμού.

Με το ενοικιαζόμενο όχημα Imperial Car Rental γνωρίστε την καταπράσινη, πανέμορφη Νάουσα στους πρόποδες του Βερμίου, με τον μαγευτικό της ανθόκηπο αλλά και το Άλσος Αγίου Νικολάου με τις λιμνούλες, πηγές, πλατάνια και βελανιδιές, ενώ στο κέντρο της Νάουσας σήμα κατατεθέν της πόλης είναι ο Πύργος του Ρολογιού και ο Οβελίσκος, με τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Νάουσας στην ίδια περιοχή. Επιβάλλεται μια επίσκεψη στη Σκύδρα και την παραμυθένια Έδεσσα των νερών και πλατάνων με τον αρχαιολογικό χώρο Λογγού και τη λίμνη του Άγρα. Οι περιηγήσεις σας στη Δυτική Μακεδονία με την άνεση που προσφέρει η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων Imperial Car Rental θα σας μείνουν αξέχαστες για την ομορφιά και την αυθεντικότητα αυτής της τόσο ξεχωριστής περιοχής!© 2019 Imperial Car Rental